بهترین های چاپ

معرفی بهترین خدمات چاپی

بهترین های چاپ

معرفی بهترین خدمات چاپی

بسته بندی مواد غذایی با ماندگاری بیشتر

ایفا می کند. نوع بسته بندی می تواند تاثیر به سزایی روی کیفیت مواد غذایی داشته باشد، بطوریکه ممکن است با یک بسته بندی استاندارد و مناسب بتوانید یک ماده غذایی را مدت بیشتری در یخچال و یا فریزر خود نگهداری کنید. البته در برخی موارد حتی زمانی که  تمام مواد غذایی به درستی بسته بندی می شوند دارای عمر کوتاهی پس از باز شدن هستند.

در این مطلب برخی از رایج ترین بسته بندی های مواد غذایی که در اکثر فروشگاه های مواد غذایی استفاده می شود را به شما معرفی می کنیم.

یکی از مهمترین راه هایی که برای پوشش، بسته بندی و ذخیره مواد غذایی و دارویی از آن استفاده می شود جلوگیری از تماس آن ماده با اکسیژن است به همین دلیل حفظ مواد غذایی در بسته بندی غیرقابل نفوذ هوا بسار مهم است.

بسته بندی مواد غذایی در فویل آلومینیوم از نفوذ نور، اکسیژن و رطوبت محافظت می کند، اما باید به خاطر داشته باشید که فویل متشکل از آلومینیوم بوده و واکنش پذیر است، پس نمی توان از آن برای مواد غذایی اسیدی مانند گوجه فرنگی و... استفاده شود.

بسته بندی پلاستیکی یا اصطلاحا سلفون مزیت شفاف بودن را دارد، بنابراین شما لازم نیست برای فهمیدن این که چه چیزی در آن است، آن را باز کنید. بسته بندی های پلاستیکی برای ساخت یک محفظه ی محکم غیر قابل نفوذ هوا، عالی است. علی رغم اینکه بسته بندی های پلاستیکی معمولا نمی توانند دوباره استفاده شوند، اما برای چاپ برند محصول شما بهترین گزینه است.

با چاپ روی سلفون بوسیله چاپ فلکسو می توانید برند خود را روی محصول چاپ کنید و به مخاطب این فرصت را بدهید که با هر بار استفاده از آن محصول شما را به خاطر بسپارد.


بسته بندی چای

به گزارش فائو (سازمان خوار و بار کشاورزی ملل متحد) چای پر مصرف ترین نوشیدنی بعد از آب است و به طور متوسط روزانه 6 میلیارد فنجان چای در تمام نقاط جهان نوشیده می شود. چه چیزی چای را انقدر خاص کرده است؟ بعد از یک روز خسته کننده، چیزی که می تواند حال شما را خوب کند، یک فنجان چای داغ است. یا تصور کنید که در هوای سرد یک روز زمستانی چه چیزی بیشتر به شما می چسبد؟ یک فنجان چای داغ.

همین اهمیت زیاد چای و طعم خوب آن باعث شده است تا شرکت های تولید کننده چای برای بسته بندی محصول شان از روش هایی کمک بگیرند تا بتوانند راحت تر محصول شان را شکیل تر و جالب تر به دست مشتری برسانند.

چای عمدتا به دو صورت فله ای یا کیسه ای به دست مشتری می رسد. چه شما به صورت فله ای بخواهید محصول خود را توزیع کنید و چه به صورت چای کیسه ای، باید به طراحی و بسته بندی محصول توجه کنید.

طراحی بسته بندی چای

در بسته بندی چای کیسه ای حتما توجه کنید که سبک و کم جا باشد چون معمولا در هنگام سفر یا در محل کار از آن استفاده می شود و سنگین یا جاگیر بودن آن باعث عدم استفاده از آن می شود. در بسته بندی چای فله ای دقت کنید که مواد استفاده شده در تولید بسته بندی باید حتما کیفیت لازم را داشته باشد تا از ورود رطوبت و هوا به داخل چای جلوگیری شود.

طرح و رنگی که انتخاب می کنید می تواند با رنگ های برند شما هارمونی داشته باشد و یا می تواند کاملا با آن تفاوت داشته باشد. چون برای مصرف کننده بیشتر مهم است که طرحی جذاب و قابل توجه ببیند تا اینکه به رنگ های برند شما روی آن توجه کند.

اطلاعات روی بسته بندی باید کامل باشد. این که چای چه طعمی دارد، زمان مورد استفاده چقدر است، تاریخ تولید و تاریخ انقضا چه زمانی ست، اگر چای از چند طعم تشکیل شده طعم ها چه هستند و حتی چه خواصی دارند، برای فرد خاصی ممنوعیت مصرف دارد یا خیر. در انتها هم حتما به لوگو و شعار شرکت تان توجه کنید.

یکی از روش های خوبی که امروزه برای بسته بندی محصولات استفاده می شود، استفاده از بسته بندی های پارچه ای ست. یعنی شما می توانید در کیسه های پارچه ای با وزن دلخواه چای یا هر محصول دیگری را قرار دهید. این کیسه پارچه ای در حین حمل و نقل مشکلی نخواهد داشت و پاره نمی شود و حتی برای صادرات هم مناسب است. 

نایلون بسته بندی مواد غذایی

بسته بندی یک محافظ است که سلامت کالای شما را از تولید تا مصرف تضمین می کند. علاوه بر این اطلاعاتی که خریدار هنگام خرید نیاز دارد، روی آن درج می شود و در واقع پلی میان مصرف کننده و تولید کننده ست. امروزه شرکت های صنایع غذایی به دنبال بسته بندی مواد غذایی با روش های جدید هستند که بسته بندی استفاده شده، هم سهولت در استفاده داشته باشد، هم مقاومت کافی داشته باشد تا در حین حمل و نقل تازگی مواد غذایی از بین نرود و هم نظر مشتری را جلب کند و او را ترغیب کند تا محصولش را بخرد.

یکی از انواع بسته بندی هایی که در این صنعت استفاده می شود، استفاده از نایلون بسته بندی ست. در مواد غذایی های مختلفی از نایلون بسته بندی استفاده می شود.

بسته بندی مواد غذایی با نایلون

به عنوان مثال شما در صنعت خشکبار و مواد غذایی می توانید از سلفون یا متالایز های لمینیت شده استفاده کنید.

برای بسته بندی مواد غذایی مانند گوشت و مرغ و... می توانید از سلفون های نازک استفاده کنید.

برای بسته بندی نان می توانید از سلفون استفاده کنید.

 در حال حاضر که بیشتر مواد غذایی و مواد بهداشتی با سلفون بسته بندی می شوند، به وسیله چاپ فلکسو یا همان فلکسوگرافی می توان اطلاعاتی مثل برند، نام محصول، ترکیبات آن محصول و بسیاری از موارد دیگر را روی آن چاپ کرد تا از این طریق هم در ذهن مخاطب ماندگاری داشته باشد و هم باعث شود خریدار هنگام خرید، اطلاعات لازم را روی آن مشاهده کند.

بسته بندی نان

نان یکی از مواد غذایی ست که پس از پخت و خارج از فر یا تنور، به سرعت واکنش های شیمیایی در آن اتفاق می افتد که اصطلاحا به آن بیات شدن می گوییم. امروزه روش های زیادی برای نگهداری و بسته بندی نان استفاده می شود که از فرآیند خراب شدن و فاسد شدن نان جلوگیری می کند. در این مقاله با ما همراه باشید تا در مورد این روش ها صحبت کنیم و در نهایت راهی که برای شما به صرفه تر و بهتر است را انتخاب کنید.

یکی از این روش ها بسته بندی نان به صورت تک به تک و به شکل مجزاست. این کار مانع ایجاد بخار آب در فضای بسته بندی می شود و از خراب شدن نان جلوگیری می کند. در این بسته بندی کیفیت و تازگی محصول به میزان زیادی حفظ می شود و از نفوذ بخار آب به داخل نان پیشگیری می کند. این بسته بندی هر چند که ممکن است یکی از بهترین راه ها باشد، اما مقرون به صرف نیست. چون شرکت ها باید از مواد اولیه پلاستیکی یا پارچه ای بیشتری استفاده کنند.

پس از گذشت مدت زیادی در سال 1970 از پلی اتیلن برای بسته بندی استفاده کردند که متوجه شدند زمانی که از پلی اتیلن دو لایه به جای تک لایه استفاده می کنند، نان رطوبت خود را بیشتر حفظ می کند و مدت زمان بیشتری تازه می ماند. به همین دلیل دولایه کردن پوشش باعث بهبود نفوذپذیری شد و تا مدت زیادی از همین شیوه برای بسته بندی استفاده می شد.


راه دیگری که برخی شرکت ها در پیش گرفته اند، استفاده از اتمسفر تغییر یافته ست. در این نوع از بسته بندی باید دقت شود که ورورد بخار آب و رطوبت به شیوه درستی کنترل شود تا محلی برای رشد کپک ها و قارچ ها به وجود نیاید یا نان به دلیل از دست دادن رطوبت زیاد، خشک و بیات نشود.

یکی از راه های بسته بندی نان که امروزه بسیار مورد استقبال قرار گرفته است، بسته بندی نان با سلفون یا سلافون است. سلفونی که برای بسته بندی مواد غذایی استفاده می شود، با پلی اتیلن ترکیب می شود و این روکش یک خاصیت مقاومتی در برابر آب و هوا و رطوبت به وجود می آورد و باعث حفظ درصد مشخصی از هوا می شود که به کمک آن نان نه خشک می شود و نه دچار کپک می شود. این راه بسته بندی شاید یکی از بهترین راه ها برای حفاظت از نان باشد ولی قیمت اولیه ای آن نسبتا بالاست اما می دانیم که هر ساله سازمان بهداشت جهانی نرخی را برای مواد فاسد و دور ریختنی اعلام می کند، بسته بندی نان با این شیوه به کاهش این نرخ کمک شایانی می کند.

در پایان می توان گفت بسته بندی نان راهی مطمئن برای حفظ تازگی و کیفیت نان است و شما به راحتی می توانید نان داخل بسته بندی را برای مدت زیادی نسبت به نان های غیر بسته بندی نگهدارید.

بسته بندی مواد غذایی (3)

صنعت مواد غذایی صنعتی بوده که همیشه در حال رشد بوده و شرکت ها همیشه به دنبال راهی بودند تا از طریق آن ها، مصرف کنندگان را به برند شان علاقه مند کنند. رقابت بالا در این عرصه باعث شده تا برند های تجاری علاوه بر طعم و رنگ مواد غذایی شان، به فکر طراحی و بسته بندی محصولات شان هم باشند.

دستورالعمل های روی بسته بندی

دستورالعمل ها یک عضو لاینفک روی بسته بندی مواد غذایی هستند. طی تحقیقاتی که اخیرا برای بسته بندی مواد غذایی انجام شده است، بالغ بر 80 درصد مشتریان گفته اند دوست دارند دستورالعمل استفاده از محصول را روی بسته بندی ببینند. بر اساس دستورالعمل راحت تر می توانند تصمیم بگیرند که محصول را بخرند یا نه. در دستورالعمل باید تاریخ انقضا و ارزش غذایی هم نوشته شود. برخی از این اطلاعات اجباری هستند و باید حتما روی بسته بندی مطرح شود.

اکنون که متوجه شدید ارزش دستورالعمل روی بسته بندی چقدر زیاد است، می توانید از راهکارهایی برای جذاب تر کردن آن هم استفاده کنید. به طور مثال می توانید با یک شعار جذاب مشتری را جذب کنید و به سمت دستورالعمل هدایت کنید. این اطلاعات باید شفاف و واضح باشد. هیچ دلیلی ندارد شما اطلاعات مبهم در اختیار مصرف کننده قرار دهید.

امنیت بسته بندی

در صنعت، صادرات یک موضوع کاملا جا افتاده است و بیشتر تولید کنندگان علاقه دارند تا محصولات شان را به خارج از کشورشان صادر کنند. بیشتر محصولاتی که صادر می شوند، مسافت زیادی را طی می کنند تا به کشور مقصد برسند. به همین دلیل بسته بندی محصولات باید امنیت لازم را داشته باشد تا محصول پس از طی مسافت زیاد، دچار آسیب دیدگی یا فاسد شدن نشود.

مثلا طراحی بسته بندی قهوه باید طوری باشد که طراوت محصول را در حین حمل و نقل حفظ کند و در عین حال مقاومت لازم را داشته باشد تا در برابر آسیب هایی احتمالی، مشکلی برای محصول پیش نیاید.

رقبا

رقبای شما می توانند مهم ترین منابع برای دسترسی به اطلاعاتی باشند که شما نیاز دارید. حتی اگر رقیب شما در کارش شکست هم بخورد، شما می توانید به اطلاعات جامعی در این زمینه دست پیدا کنید. می توانید با مطالعه علت شکست آن ها به اطلاعات خوبی دست پیدا کنید و راه آن ها را نروید. چیزی که میان رقبای صنعت مواد غذایی خیلی شایع است، جنگ میان برند های تجاری ست. این جنگ می تواند باعث بهبود محصول شود. شما می توانید بسته بندی مواد غذایی رقبای تان را مورد تجزیه و تحلیل قرار دهید. اگر به موفقیت رسیده است یا نه، حتما به طراحی انجام شده توجه کنید.

در پایان می توان گفت که کیفیت محصول نقش مهمی دارند اما تاثیر بسته بندی را هیچ گاه دست کم نگیرید. طراحی بسته بندی مواد غذایی می تواند باعث جذابیت بیشتر شود و توجه مصرف کننده را جلب کند.