بهترین های چاپ

معرفی بهترین خدمات چاپی

بهترین های چاپ

معرفی بهترین خدمات چاپی

بسته بندی برنج کیسه برنج

چه اطلاعاتی بر روی بسته بندی کالا قرار می گیرد؟

در دنیای امروز با توجه به رقابت تنگانگ در بحث فروش و بازاریابی محصولات، اهمیت دادن به تبلیغات و نحوه معرفی کالا باید در اولویت اقدامات تولید کنندگان قرار گیرد.

طراحی لوگو و تبلیغات بر روی بسته بندی در حال حاضر یک هنر و علم تخصصی به حساب می آید که در راستای این موضوع تمامی کارخانه ها و شرکت های تولیدی یک فرد یا گروه متخصصی را به این امر اختصاص داده اند.

طراحی ویژه و جذابیت داشتن اطلاعات بسته بندی رابطه ی مستقیم با تصمیم گیری مصرف کننده به هنگام خرید دارد.

قطعا تا کنون به این موضوع برخورد کرده اید ، کالا هایی که از نظر بصری جذاب نیستند یا اطلاعات کافی بر روی آن ها درج نشده است ماه ها و شاید سال ها تا زمان منقضی شدن آن در ویترین یا قفسه فروشگاه خاک میخورد، در همچین شرایطی عرضه کننده مجبور به مرجوع جنس می شود و در نهایت تولید کننده و حتی همان عرضه کننده متحمل ضرر و زیان مالی می گردند.

با یک بررسی ساده و اهمیت دادن به نقش طراحی و اطلاعات بسته بندی می توان از وقوع بسیاری از ضرر و زیان های مالی جلوگیری کرد.

در ادامه به اجزای یک بسته بندی می پردازیم.

فرم و شکل بسته بندی

در ابتدا باید مشخص کرد که تصمیم دارید محصول خود را به چه شکل و در چه نوع بسته بندی به مشتری عرضه نمایید.

هرچه طراحی فرم ظاهری بسته بندی خلاقانه و منحصر به فرد باشد به هدف خود نزدیک تر شده اید. در این موضوع باید به کارایی بسته بندی، سادگی، مقاومت و در عین حال مقرون به صرفه بودن آن توجه نمود.

جالب است بدانید محصولاتی که بسته بندی آن ها دارای کارایی پس از اتمام محصول هستند از طرفداران زیادی برخوردارند!

به طور مثال عسل هایی که در لیوان های شیشه ای عرضه می گردند.

رنگ بسته بندی

رنگ بسته بندی به عنوان یک اصل مهم در طراحی بسته بندی قرار دارد. رنگ بسته بندی بر اساس نوع و ماهیت کالا باید انتخاب گردد. به طور مثال در صنایع غذایی از رنگ هایی که جذابیت بصری بیشتری دارند استفاده می شود. رنگ هایی مثل قرمز، نارنجی و ترکیبی از رنگ های گرم انتخاب مناسبی در صنعت بسته بندی مواد غذایی به شمار می آیند یا استفاده از رنگ های سرد برای موادی که نیازمند القای حس تازگی به مصرف کننده هستند بسیار تاثیر گذار است.

انتخاب رنگ به عوامل مختلفی بستگی دارد، از جمله سلیقه، سنت ها و مقدسات ملل یا جامعه ای که مخاطب قرار دارند. علاوه بر این ها انتخاب یک رنگ که به صورت متمادی دربسته بندی محصول به کار میرود یک تصویر همیشگی در ذهن مخاطب ایجاد میکند که این امر موجب برند سازی می گردد. به طور مثال در سرتاسر دنیا پپسی را با رنگ آبی می شناسند!

لوگو و  عکس بسته بندی

خوشبختانه تا کنون اکثر صاحبان برند به اهمیت داشتن لوگوی بازرگانی پی برده اند.

یک محصول با هرگونه بسته بندی حتما باید دارای چندین عکس و لوگو باشد. تصویری از محتویات محصول، لوگوی برند و همینطور لوگو های ملی و بین المللی که در آن جامعه شناخته شده باشد و نشانه اصالت و هویت آن محصول به حساب می آیند باید بر روی بسته بندی قرار گیرد.

اطلاعات پشت بسته بندی

یکی دیگر از ارکان اصلی بسته بندی، اطلاعات درج شده در پشت بسته بندی است. این اطلاعات شامل جدول مشخصات و ترکیبات محصول، علائم و مفاهیم عمومی، قیمت و تاریخ مصرف محصول می باشد.

شفافیت این اطلاعات در عین ساده بودن نقش به سزایی در تصمیم گیری مصرف کننده به هنگام خرید ایفا می کند.

قطعا تا کنون مشتریانی داشته اید که اهمیت چندانی به برند یا فرم ظاهری محصول نمی دادند و تمام تمرکز آنها هنگام خرید بر روی این موضوع است که کالای مورد نظر دارای چه ارزش و استاندارد هایی است. این موضوع با توجه به وجود مواد مخرب و زیان بار در دنیای امروز مورد توجه بسیاری از مخاطبان قرار دارد.

درصنایع غذایی، بسته بندی باید حتما دارای جدول ارزش غذایی که شامل ترکیبات و میزان آنها  می شود، بارکد ثبت شده، لوگو های استاندارد و بازیافت و موارد مرتبط دیگر قرار گیرد. در نهایت جز جدا نشدنی یک محصول، قیمت گذاری و تاریخ مصرف آن است که بدون قرارگیری آن ها بر روی بسته بندی یک محصول به معنای واقعی کامل نیست.

حال می دانیم برای تولید یک بسته بندی تجاری موفق باید به نکاتی نظیر رنگ و طراحی ظاهری، اطلاعات و لوگو های درج شده بر روی بسته بندی توجه ویژه نماییم. با توجه به این نکات و ارائه محصول در یک بسته بندی منحصر به فرد، به سادگی می توانیم در بازاریابی و فروش محصول خود از رقبا پیشی گرفته و همیشه در ذهن مشتری ماندگار بمانیم.

 

 

جهت دانلود فایل مقاله "چه اطلاعاتی بر روی بسته بندی کالا قرار می گیرد؟" روی لینک زیر کلیک کنید:

 فایل مقاله "چه اطلاعاتی بر روی بسته بندی کالا قرار می گیرد؟"

بسته بندی مواد غذایی

بسته بندی در بازاریابی (مارکتینگ)

بسته بندی در بازاریابی (مارکتینگ)یکی از مهم ترین عوامل در فروش و بازاریابی (مارکتینگ)، نحوه و نوع بسته بندی محصولات به حساب می آید.

امروزه بسته بندی جزئی از محصول به شمار می آید و نقش موثری بر تصمیم مصرفکنندگان در زمان خرید ایفا می کند. در نتیجه این موضوع، توجه ویژه مدیران و بازاریابان را در فرآیند تولید و فروش محصولات طلب می کند. در این مقاله به نقش بسته بندی محصولات غذایی در فروش و بازاریابی می پردازیم.


نقش بسته بندی
هدف از بسته بندی محصولات غذایی محافظت از آن ها در برابر آسیب های احتمالی می باشد.
بسته بندی محصولات غذایی دارای تفاوت¬هایی با یکدیگر هستند، به طور مثال بسته بندی مواد غذاییجامد و مایع با توجه به کارایی آنها قطعا دارای تفاوت های فاحشی است. علاوه بر فرم ظاهری بسته بندی، باید به نوع مواد به کار رفته در آن ها که موجب سلامت محصول می شود نیز توجه نمود.

امروزه بسته بندی محصولات، پیشرفت شایانی مطابق با تکنولوژی و فناوری های روز داشته است، به طور مثال بسته بندی های ضد ضربه، آنتی باکتریال و ضد ویروس، بسته بندی های ارگانیک که به بسته بندی های سبز نیز معروف هستند.


جذابیت بسته بندی
این موضوع که چطور یک محصول بسته بندی شود، از جمله عواملی است که در تصمیم گیری مصرف کننده هنگام خرید نقش قابل توجه ای دارد. بار ها برای خودمان پیش آمده در هنگام گشتن در فروشگاه های محصولات غذایی خیلی از محصولات را از روی جلد و بسته بندی جذاب آن ها انتخاب می کنیم، حتی اگر نیازی به آن محصول نداشته باشیم. 

این موضوع ارتباط مستقیم با برانگیخته کردن احساسات مصرف کننده دارد و خیلی مواقع پیش می آید یک محصول را صرفا به دلیل ظاهر پر زرق و برق، رنگارنگ بودن و یا متفاوت و خاص بودن نوع بسته بندی انتخاب کرده ایم.


اطلاعات درج شده بر روی بسته بندی
علاوه بر موارد ذکر شده تا کنون، باید این موضوع را نیز در نظر داشت که بسته بندی یک محصول نقش بسیار مهمی در نمایش اطلاعات آن محصول دارد. در واقع اطلاعات درج شده بر روی بسته بندی نقش شناسنامه آن محصول را ایفا می کند، اطلاعاتی از قبیل نام، نوع و میزان مواد تشکیل دهنده آن. 


عموما جدول اطلاعات جزئی محصول در پشت بسته بندی قرار دارد و بر روی آن فقط نام یا نهایتا ویژگی منحصر به فرد آن محصول درج شده است.


رابطه ی بین اطلاعات و جذابیت بسته بندی
با توجه به اهمیت و لزوم وجود هر دوی این موارد، این نکته را باید در نظر داشت که وجود اطلاعات بیش از اندازه بر روی بسته بندی کالا از جذابیت آن کم خواهد کرد و در این مواقع مصرف کننده در لحظه، دیگر به صورت احساسی تصمیم به انتخاب آن محصول نمیگیرد و مجبور به تحلیل و مقایسه ی آن محصول با محصولات مشابه دیگر می شود.

 این اتفاق مصادف است با از دست دادن مشتری و اغلب برد با رقیبی است که بسته بندی ساده و جذاب با اطلاعات مفید و کوتاه را برای محصول تجاری خود طراحی و انتخاب نموده است.


برند سازی و ماندگاری 
یکی دیگر از مهم ترین نقش های بسته بندی در بازاریابی ، طراحی و انتخاب لوگوی خاص و منحصر به فرد است. این موضوع محصول شما را از دیگر محصولات مشابه در بازار تفکیک می کند. 
اصولا انتخاب یک رنگ سازمانی با یک لوگوی خاص و قابل فهم بر روی بسته بندی که در کوتاه مدت تغییر نکند موجب ماندگاری برند شما در ذهن مصرف کننده میشود.
در حال حاضر برندهایی در سر تا سر دنیا وجود دارد که صرفا با ثابت قرار دادن یک لوگو یا یک بسته بندی ویژه مصرف کنندگان خود را سال های سال وفادار نگه داشته اند!

جهت دانلود فایل مقاله "بسته بندی در بازاریابی (مارکتینگ)" روی لینک زیر کلیک کنید

 فایل مقاله "بسته بندی در بازاریابی (مارکتینگ)"

برنج

بسته بندی در بازاریابی (مارکتینگ)

بسته بندی در بازاریابی (مارکتینگ)یکی از مهم ترین عوامل در فروش و بازاریابی (مارکتینگ)، نحوه و نوع بسته بندی محصولات به حساب می آید.

امروزه بسته بندی جزئی از محصول به شمار می آید و نقش موثری بر تصمیم مصرفکنندگان در زمان خرید ایفا می کند. در نتیجه این موضوع، توجه ویژه مدیران و بازاریابان را در فرآیند تولید و فروش محصولات طلب می کند. 

در این مقاله به نقش بسته بندی محصولات غذایی در فروش و بازاریابی می پردازیم.


نقش بسته بندی
هدف از بسته بندی محصولات غذایی محافظت از آن ها در برابر آسیب های احتمالی می باشد.
بسته بندی محصولات غذایی دارای تفاوت¬هایی با یکدیگر هستند، به طور مثال بسته بندی مواد غذاییجامد و مایع با توجه به کارایی آنها قطعا دارای تفاوت های فاحشی است. علاوه بر فرم ظاهری بسته بندی، باید به نوع مواد به کار رفته در آن ها که موجب سلامت محصول می شود نیز توجه نمود.

امروزه بسته بندی محصولات، پیشرفت شایانی مطابق با تکنولوژی و فناوری های روز داشته است، به طور مثال بسته بندی های ضد ضربه، آنتی باکتریال و ضد ویروس، بسته بندی های ارگانیک که به بسته بندی های سبز نیز معروف هستند.


جذابیت بسته بندی
این موضوع که چطور یک محصول بسته بندی شود، از جمله عواملی است که در تصمیم گیری مصرف کننده هنگام خرید نقش قابل توجه ای دارد. بار ها برای خودمان پیش آمده در هنگام گشتن در فروشگاه های محصولات غذایی خیلی از محصولات را از روی جلد و بسته بندی جذاب آن ها انتخاب می کنیم، حتی اگر نیازی به آن محصول نداشته باشیم. 

این موضوع ارتباط مستقیم با برانگیخته کردن احساسات مصرف کننده دارد و خیلی مواقع پیش می آید یک محصول را صرفا به دلیل ظاهر پر زرق و برق، رنگارنگ بودن و یا متفاوت و خاص بودن نوع بسته بندی انتخاب کرده ایم.


اطلاعات درج شده بر روی بسته بندی
علاوه بر موارد ذکر شده تا کنون، باید این موضوع را نیز در نظر داشت که بسته بندی یک محصول نقش بسیار مهمی در نمایش اطلاعات آن محصول دارد. در واقع اطلاعات درج شده بر روی بسته بندی نقش شناسنامه آن محصول را ایفا می کند، اطلاعاتی از قبیل نام، نوع و میزان مواد تشکیل دهنده آن. 


عموما جدول اطلاعات جزئی محصول در پشت بسته بندی قرار دارد و بر روی آن فقط نام یا نهایتا ویژگی منحصر به فرد آن محصول درج شده است.


رابطه ی بین اطلاعات و جذابیت بسته بندی
با توجه به اهمیت و لزوم وجود هر دوی این موارد، این نکته را باید در نظر داشت که وجود اطلاعات بیش از اندازه بر روی بسته بندی کالا از جذابیت آن کم خواهد کرد و در این مواقع مصرف کننده در لحظه، دیگر به صورت احساسی تصمیم به انتخاب آن محصول نمیگیرد و مجبور به تحلیل و مقایسه ی آن محصول با محصولات مشابه دیگر می شود.

 این اتفاق مصادف است با از دست دادن مشتری و اغلب برد با رقیبی است که بسته بندی ساده و جذاب با اطلاعات مفید و کوتاه را برای محصول تجاری خود طراحی و انتخاب نموده است.


برند سازی و ماندگاری 
یکی دیگر از مهم ترین نقش های بسته بندی در بازاریابی ، طراحی و انتخاب لوگوی خاص و منحصر به فرد است. این موضوع محصول شما را از دیگر محصولات مشابه در بازار تفکیک می کند. 
اصولا انتخاب یک رنگ سازمانی با یک لوگوی خاص و قابل فهم بر روی بسته بندی که در کوتاه مدت تغییر نکند موجب ماندگاری برند شما در ذهن مصرف کننده میشود.
در حال حاضر برندهایی در سر تا سر دنیا وجود دارد که صرفا با ثابت قرار دادن یک لوگو یا یک بسته بندی ویژه مصرف کنندگان خود را سال های سال وفادار نگه داشته اند!

جهت دانلود فایل مقاله "بسته بندی در بازاریابی (مارکتینگ)" روی لینک زیر کلیک کنید

 فایل مقاله "بسته بندی در بازاریابی (مارکتینگ)"

گلابگیری

گلاب و گلاب گیری

گلاب به مایع معطری که از گیاه Rosa damascena که در ایران با نام گل محمدی شناخته شده است تهیه می ­شود. این گل، گلبرگ­هایی به رنگ صورتی داشته و از خانواده گل رز می­باشد و رایحه بی نظیر آن حتی پس از فرآوری شدن در عصاره گل (گلاب) نیز می­ ماند.


شهرستان کاشان در کل دنیا جزء معروف ترین و بزرگترین تولید­کنندگان گلاب محسوب می­ گردد. بعد از گلاب کاشان، شهر میمند در استان فارس و شهر اسپارتا در ترکیه به عنوان بزرگترین تولیدکنندگان گلاب معرفی شده ­اند.

برخی از اسناد تاریخی از نوشته های مورخان و یا آثار به جا مانده از کارخانه های تولید شیشه برایبسته بندی گلاب هستند و با تکیه بر این اسناد تاریخی می توان گفت شهر میمند در استان فارس نقطه شروع گلاب گیری و بسته بندی گلاب در ایران بوده که از ایران و از طریق جاده ابریشم به سایر کشورها برده شده است.

این گیاه هر ساله در فصل بهار به اوج رشد و زیبایی خود رسیده و پر از گل می ­شود و در همین فصل نیز مراسم گلاب گیری صورت می­ گیرد. در این شهرها جشن هایی با محوریت گلابگیری برگزار می ­شود.


شیوه گلاب گیری معمولا به این صورت است که مقدار زیادی گل همراه با آب در ظرفی در بسته قرار گرفته و بخارات حاصل از پختن و جوشیدن آن را در ظرفی دیگر با میعان جمع می کنند تا قطره قطره جمع گردد و تبدیل به گلاب شود.

نوعی از گلاب که اصطلاحا به آن گلاب دو آتشه می گویند از همین طریق به دست می آید اما با این تفاوت که این بار به جای پختن گل با آب معمولی، گل محمدی را با گلاب می پزند که باعث به دست آمودن گلابی با عطر و طعم بوی تندتری می ­شود.


عصاره گل محمدی یا همان گلاب علاوه بر اینکه در صنعت عطر سازی از اسانس آن استفاده می گردد، دارای خواص خوراکی و دارویی نیز می باشد.

گلاب دارای خواص ضدالتهاب و ضدباکتری می باشد و از آن در درمان قند خون بالا، سرفه، دل پیچه و درد معده استفاده شده و به دلیل خاصیت ضد عفونی کننده و خنکی که دارد برای پاکسازی پوست های خشک و حساس نیز استفاده می گردد.

حتما دیده ­اید که در مراسمات عزا و سوگواری نیز از گلاب استفاده می کنند که دلیل اصلی آن تاثیر مستقیم گلاب بر آرامش اعصاب و روان و برطرف نمودن استرس می باشد.



گلاب برای نگهداری طولانی مدت مناسب نیست و لازم است که در مدت زمان مشخصی مورد استفاده قرار گیرد تا اثر و عطر و بوی خود را از دست ندهد. به دلیل اینکه گلاب محیط خوبی برای رشد قارچ و باکتری می باشد لازم است آن را در بسته بندی مناسب خود که به صورت ظروف شیشه ای در بسته است و در محیط خنک مثل یخچال نگه داری کنید. برای خرید گلاب حتما به شفاف بودن آن و همینطور لیبل چاپ شده روی ظرف آن که شامل برند، تاریخ مصرف و مجوز و کد بهداشتی است توجه کنید تا بتوانید گلاب مرغوب تهیه نمایید.

جهت دانلود فایل مقاله "گلاب و گلاب گیری" روی لینک زیر کلیک کنید:

 فایل مقاله "گلاب و گلاب گیری"

بسته بندی

هجوم ملخ ها و تاثیر آن بر محصولات و بسته بندی


از لحاظ دسته بندی حشرات به سه گروه تقسیم می شوند:

  1. گروهی که مثل زنبور عسل برای انسان مفید بوده و به انسان در واقع خدمت می کنند.
  2. گروهی دیگر که بی دردسر هستند اما خدمت خاصی هم نمی­کنند.
  3. گروهی که مثل ملخ و دیگر آفات کشاورزی جزء آفات و آسیب محسوب می شوند.

البته که هر سه این گروه حشرات دارای حسن و عیب های خاص خود هستند، برای مثال ملخ که به دید کلی به عنوان آفت شناخته شده است به طور عادی آفت محسوب نشده و بدون هیچ دردسر در طبیعت زندگی می کند و حتی در زمان های قدیم از آن استفاده های دارویی برای از بین بردن زگیل و بیماری های خارش پوستی و ... استفاده می شد.

این حمله های طغیانی ملخ ها زمانی رخ می دهد که بعد از دوره ای خشکسالی وقتی میزان بارندگی به طور ناگهانی زیاد می شود نوعی پیامرسان عصبی در مغز ملخ ها تحریک شده که موجب تولید مثل آنها می گردد. در پی این تولید مثل و زیاد شدن جمعیت ملخ ها، برای به دست آوردن غذا ناچار به مهاجرت دسته جمعی می شوند و از جایی به جای دیگر رفته و مزارع و هر چیز سبزی که در سر راه خود ببیند از برنج، علوفه، غلات، صیفی جات و... را از بین می برند.

همانطور که می دانید متاسفانه این روزها تعداد زیادی ملخ از شبه جزیره عربستان به کشور وارد شده و خساراتی نیز به همراه داشته­اند. بر اساس پیش بینی فائو (فائو یا سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد از سازمان‌های بین‌المللی است که در زمینهٔ توسعهٔ کشاورزی فعالیت دارد) از امروز وارد ایران می‌شوند که تهدیدی برای امنیت غذایی کشور به حساب می‌آیند.


گفته می شود در حال حاضر استان‌های جنوبی کشور مثل سیستان و بلوچستان، کرمان، بوشهر، جنوب فارس و بیش از همه هرمزگان درگیر این رویداد هستند.

این نوع ملخ که اصطلاحا ملخ دریایی یا ملخ بیابانی نامیده شده و یکی از مضر ترین انواع ملخ محسوب می شوند جزء حشرات بومی ایران نبوده و معمولا از کشورهای همسایه و از روی خلیج فارس پرواز کرده و به ایران می رسد که به همین دلیل است که در کشورهای دیگر به آن ملخ بیابانی و در ایران به این نوع ملخ، ملخ دریایی گفته می شود.

خساراتی که ملخ دریایی به عنوان آفت محصولات کشاورزی وارد می سازد بسیار زیاد بوده و از لحاظ اقتصادی حائز اهمیت است چون در پی آن محصولات کشاورزی به شدت افت کرده و کمیاب و به همین ترتیب گران می شود. از جهت دیگر با وارد شدن خسارت به محصولات کشاورزی صادرات این محصولات کم شده و حتی بسته بندی محصولات کشاورزی نیز تحت تاثیر قرار می گیرد.

در پی هجوم ملخ به ایران مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان گفته است مبارزاتی برای مقابله با این حجم از آفت ملخ صورت گرفته است.

جهت دانلود فایل مقاله "هجوم ملخ ها و تاثیر آن بر محصولات و بسته بندی" روی لینک زیر کلیک کنید:

 فایل مقاله "هجوم ملخ ها و تاثیر آن بر محصولات و بسته بندی"